torstai 11. syyskuuta 2014

Siivouspäivä

Pinsku haluaa aika-ajoin huoneensa järjestyksen uusiksi, ja koulunaloitussiivouksen* yhteydessä tehtiin taas yksi uusi muutos sisustukseen - siirrettiin koulupöytä keskemmäs siten, että sen ääressä istuessa on nykyisin katse huoneeseen päin seinän sijaan. Aika onnistunut idea neitokaiselta.

Pari viikkoa sitten alkoi armoton (uuden) Ikea-katalogin selailu ja ideointi, joka päättyi asianmukaisesti koottuun esittelyyn ja perusteluihin siitä, miksi mitäkin pitäisi hankkia. Vaatenaulakko siksi, ettei vaatteet olisi aina pitkin poikin. Isompi peili siksi, että on hankalaa säätää asua (!) puolikoon peilin takia, ja niin poispäin. Sen verran hyvin valmisteltu esitys tuli, että pakkohan sisustuskaupoille oli suunnata.

Ja nyt on uudet lakanat, päiväpeitto, peili (vanhoine) valosarjoineen ja vaatenaulakko. Matto vaihtui päikseen kellarin maton kanssa ja korituoli roudattiin alakertaan. Uusi taulu dyykattiin trendikkäästi roskiksesta, tai sen viereltä. Lopuksi vielä imuroitiin, pyyhittiin pölyt ja järjesteltiin paikat. Lopputulos oli oikein onnistunut, melko lailla pennosilla hankittuna. Kaupan päälle tuli hyvä mieli ja tahto pitää huone taas vähän siistimpänä.

Suunnitelma toteutettuna

Pakko myöntää, että tytöllä on esteettistä silmää. Kehen lienee tullut.


* Se on sana, on. Tarkoittaa laatikoiden tyhjentämistä edellisvuoden koulutavaroista, -tehtävistä ja noin miljardista paperilapusta, kynänpätkästä, kumilenkistä ja "muistosta", muiden muassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti