maanantai 2. maaliskuuta 2015

Jäbä on kybä

Niin saapui kuopuksemmekin, tuo ihana vauveli, kymmenen vuoden ansiokkaaseen ikään. Merkkipäivää juhlistettiin tällä kertaa sangen maltillisesti, vaikka aloiteltiinkin jo lauantaina karnevaaleilla ja kotimatkan Mäkkäri-iltapalalla. Sunnuntaina toiveena oli "katsoa Star Warseja" ja "syödä sushia". Ehdottelin jossain vaiheessa kaverisynttäreitäkin, mutta kuulemma "oikea syntymäpäivä on kivempi viettää perheen kanssa. Täten noudatimme herran tahtoa.

Klassikko: onnittelulaulu ja aamiainen + lahjat sänkyyn. Hyvin kelpasivat!

Toin Suomesta tuliaisina kaikki tähän saakka ilmestyneet Star Wars -leffat, ja niitä on nyt tahkottu neljän jakson verran (ihan mahtavaa että ollaan päästy Pipsa Possu -iästä eteenpäin, kyllä näitä kelpaa seurana katsoa!). Kaksi katsottiin sunnuntaina, kuten sankari toivoi. Välissä käytiin lounaalla meidän lempisushipaikassa, ja osattiin tällä kertaa välttää ähky, vaikka itsekuria se vaatikin.

Ei olla ainoita, jotka on tykästyneet Asuka sushiin. Täyttä oli, jonoa jopa.
Onneksi meillä oli pöytävaraus.

Välipalaksi syötiin kakkua ja päivälliseksi juhlakalu toivoi tacoja, niitä tehtiin - tosin kenelläkään ei ollut vielä silloinkaan nälkä. Puoli päivää meni pyjamassa ja muutenkin oli ihan superrento päivä. Ihan sankarin näköinenkin vielä.

Kaverisynttärit on vieläkin optiona, josko vaikka sellaiset pienimuotoisemmat joku päivä järkättäisiin. Juhlimista jatkettiin tosin jo maanantaina, kun kävimme juhlistamassa Alessandron 9-vuotispäivää 50-luvun henkeen sisustetussa American Dinerissä. Kaikki vanhat kaverit, sittemmin Elizabeth English Academyyn tai paikallisiin kouluihin siirtyneet, olivat paikalla ja tunnelma katossa! Nämä maanantai-illan kekkerit kruunasivat viikonvaihteen juhlaputken.

Tanti auguri a Alessandro, hieman myös Patulle

Onnittelut maailman parhaalle, täyden kympin pojalle! Tasaluku on hieno luku!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti