tiistai 3. maaliskuuta 2015

Back in business

Tervepä terve! Pikkusen venähti tämä päivitysväli, pahoitteluni uskollisille lukijoille. Joulukuun alkupuolelta alkanut tiivis opiskelutahti (ja kyyylllä, deadlinet oli ihan itse asetettuja) huipentui viimeviikkoiseen Suomen-matkaan, tenttiin ja pariin seminaariesiitymiseen. Viimeisintä kirjoittamaani artikkelia olen veivannut myös, ja piakkoin pitäisi saada se matkaan, kunhan nyt taas hoitelen parit välttämättömimmät todot ensin. Eikä tässä laakereilla päästä lepäämään lähiaikoinakaan, mutta työmäärien pitäisi pysytellä ns. inhimillisissä. Joten josko sitä bloginkin saisi ajan tasalla. Yritetään.

Ja koska helmikuussakin tapahtui vaikka mitä, yritän nyt kiriä menneitä tapahtumia päivittämällä muutamia niistä takautuvasti, vanhoilla päivämäärillä. Yrittäkäähän jaksaa, vaikka lukukokemus saattaa mennä vähän hankalaksi*. Lupaan että tämä harjoitus ei toistu...

Meanwhile, kevät on saapunut Italiaan. Ohessa pari todistetta. I-ha-naa!

Etupihan mimosa on jo täydessä kukassa. Hyvissä ajoin naistenpäiväksi.

Tämä magnolia on kyllä etuajassa, muut ei ihan vielä näin kukassa ole.

Ekat sisiliskot bongattu! Hieman oli hankalaa ehtiä ottaa kuva,
etenkin kun koira oli toisessa tassussa. Mut pylvään vieressä
köllöttelee yks yksilö, jos tarkkaan katsoo.

Giardino Scotto on taas alkanut kerätä auringonvalosta nauttivia porukoita, jopa picnic-kävijöitä.
Kuva perjantailta, siis helmikuun puolelta. Johan se on aikakin aloittaa kausi :)

*Lue siis helmikuun puolelta juttu hiihtolomasta, mun Suomi-keikasta, koulun viimeisimmästä tutkimusjaksosta ja karnevaaleista + eilinen päivitys Patun synttäreistä, jos edellinen lukemasi juttu on Lunta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti