torstai 26. joulukuuta 2013

Talven ihmemaa

Hou hou hou! Terveiset Valle d'Aostan Gressoney-la-Trinitéstä, jossa ollaan viihdytty jo viisi päivää. Joulupukki kävi, saunaan päästiin ja lumesta on nautittu. Pari ekaa laskupäivää oli mahtavia, aurinko paistoi ja väkeä oli rinteissä vähän.

Tschavalin kylä iltavalaistuksessa meidän keittiön ikkunasta katsottuna.
Rinteet on vieressä ja tarvittavat palvelut samaten. Ei pöllömpää.

Aatonaattona huipulla ei tuullut
Jouluaatosta alkaen taivas on ollut pilvessä ja pari viimeistä päivää on todellakin ollut lunta tulvillaan. Nyt sitä on ehkä kaks metriä täällä laakson pohjallakin ("pohja" = 1800 m korkeudessa). Ja tästä vähintään metri viime päivien peruja, joten nyt on hissit seis ja koko tienoo hiljentynyt selkeämpää päivää odottamaan. Näin sitä kai joulunpyhät pitäiskin viettää?

Patu lumensyönnin ennätystä yrittämässä
Peittelyvuorossa Pinsku

Joka tapauksessa, paikka on hieno ja Monterosa Skin rinteet mainiot. Huomenna vielä mäkeen - aurinkoa ja todnäk puuteria luvassa - sitten siirtyminen pykälän verran itään Dolomiiteille Uutta Vuotta vastaanottamaan. Life is good!

 ps. Hermo menee näiden päivitysten kanssa - hotellin wlan ei ulotu huoneeseen saakka ja on hiiiidas. Eikä Bloggerin applikaation käyttö iPhonella ole mitenkään näppärää. Sorry.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti