perjantai 23. tammikuuta 2015

Synttärisankarin toiveviikonloppu

Höpsistä tässä mitään rauhallisempaa jaksoa eletä, sama vauhdikas tekeminen jatkuu akuuttien käytännönasioiden hoitamisen lomassa. Ei käy aika tylsäksi, mutta meinaa taas tämä bloginpitäminen kärsiä. Nyt äkkiä paluu viime viikonloppuun, ennen kuin on jo seuraava käsillä...

**

Pinskun synttäreitä juhlittiin maanantaina, ja edeltävä viikonloppu vietettiin hyvin pitkälti neidin toivomalla tavalla. Kaavaan kuului buffet-tyyppinen aamiainen lauantaina (jota meillä kutsutaan meriaamiaiseksi ;), shoppailu Campi Bisenzion (Firenzen lähellä) i Gigli -ostoskeskuksessa (ja etenkin sen Hollisterissa), kaiten sushi -lounas samaisessa paikassa (sushista on tullut ihan koko perheen lempiruokaa, Patunkin), parhaan italialaisen kaverin Emman yökylävierailu, yhteinen tyttöjen shoppausretki Pisaan vielä illalla, pitkä kylpy ja yöleffa ja myöhäiset aamu-unet sekä puuhailua kaverin kanssa. Sunnuntaina iltapäivällä lähdettiin viemään Emma kotiinsa Piombinoon (reilun tunnin matkan päähän), ja samalla saatiin kiva road trip etruskirannikolle ja tähän jo antiikin aikana toimineeseen satamakaupunkiin. Piombinossa pikaiset saitsarit ja kahvit, sitten takaisin kotiin ja illalliselle. Vauhtia riitti siis viikonloppunakin.

iGiglissä

Kaiten-sushipaikoissa voi valita mieleisensä liukuhihnalla pyörivistä annoksista.
Tämä kuva on itse asiassa Pisan Asuka-sushista, mutta lauantainen
i Giglin Kikko toimi ihan samalla periaatteella.

Kakkukin tuli nautittua ja koska myös Dominik oli yökylässä,
saatiin melkein kekkerit aikaiseksi

Tauolla Piombinossa. Taustalla näkyvä saari on Elba, jonne Piombinosta pääsee lautalla tunnissa.

Maanantaina otettiin perinteiset onnittelulaulut ja aamiaiset sänkyyn, ja jatkettiin tavallista arkipäivää. Synttäripäivän illalliseksi neiti toivoi makaronilaatikkoa, sitä syötiin. 12 vuotta tuli täyteen leppoisasti, ainakin jos aiempien vuosien kaverisynttärihulabaloohon vertaa. Ikä ja viimevuotisesta pienentynyt kaveripiiri johtivat nyt tähän tilanteeseen, mutta kun isoista juhlista säästyneet rahat päätettiin käyttää kalliimpiin lahjoihin, oli lopputulos kaikille win-win. Viikonloppu oli ihan mahtava myös (eräille nimeltämainitsemattomille) puurtajille: paljon kivaa ohjelmaa, hyvä fiilis ja iloiset ihmiset. Kyllä tällä pohjustuksella on hyvä lähteä kulkemaan kohti seuraavaa etappia, teini-ikää. Onnea vielä kerran Pinskulle, huippupimulle!

Päivänsankari ja osa lahjoista - osa avataan viikon päästä (tästä lisää myöhemmin).

Tyytyväinen typy toiveviikonlopun tunnelmissa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti